Şırnak Lisesi Bahçesinde Tadilat Çalışmaları Başladı

22.02.2024 65

Şırnak Lisesi Bahçesinde Tadilat Çalışmaları Başladı

Şırnak Lisesi bahçesinde tadilat çalışmaları başladı. Okulun fiziksel koşullarını iyileştirmek ve öğrencilerin daha güvenli ve konforlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla önemli adımlar atıldı.

Tadilat çalışmalarının koordinasyonunu üstlenen Okul müdürümüz ve Şırnak Belediyesi bu çalışmaların başarılı bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm kaynakları seferber etti.

Şırnak Lisesi Müdürü Devran CAVLAK, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla başlatılan bu tadilat çalışmaları, okulumuzun fiziksel koşullarını önemli ölçüde iyileştirecektir. Şırnak Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen bu projeden dolayı memnuniyetimizi belirtmek isterim" dedi.

Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Şırnak Lisesi öğrencileri, daha temiz ve fonksiyonel bir bahçeye sahip olmanın mutluluğunu yaşayacaklardır..

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024